info

Raambekleding is essentieel om een ​​ruimte decoratief af te werken. Davanti Home Ideas biedt u een groot assortiment gebruiksvriendelijke gordijnen, allemaal op maat gemaakt en gemakkelijk te onderhouden. Montage en montage arrangementen zijn mogelijk.

 

Ontdek de nieuwste technieken van vouwgordijnen, paneelgordijnen en gordijnen om je kamer op te warmen en te decoreren, een vleugje intimiteit te geven of het zonlicht buiten te houden.

Alle gordijnen en jaloezieën worden op maat gemaakt in verschillende kleuren, materialen en designs (thermisch, transparant, verduisterend).

 

 

 vouwgordijnen

 Al onze gordijnen en jaloezieën zijn vervaardigd met luxe en hoogwaardige materialen en bieden de mogelijkheid om voering (obscurant, transparant of thermisch) op te nemen.

Romeinse jaloezieën zijn voorzien van degelijke ribben en speciale lamellen om de jaloezie te verzwaren en een rommelige look te voorkomen. Het kwaliteitskettingcommando maakt eenvoudige bediening mogelijk, zelfs met grote afmetingen en is links, rechts, in plastic of metaal verkrijgbaar.

Als u uw gordijnen wilt personaliseren, kan Davanti u helpen. Neem hier contact met ons op: info@dvanti.be