Over ons

Davanti Home Ideas (www.davanti.be) is een Belgische e-commercesite, gespecialiseerd in woondecoratie. Van vloerkleden, vouwgordijnen en gordijnen tot meubels, klokken, verlichting en zelfs geuren, Davanti Home Ideas kan je een breed scala aan producten, ondersteuning en ideeën bieden om je woonruimte een speciaal tintje te geven.

Er worden voortdurend inspanningen geleverd om onze selectie volgens de nieuwste trends te verbeteren en te verbreden. Kwaliteit en esthetiek zijn prioriteit nummer één voor ons.

Als je je geluk niet helemaal vindt op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren of helpen u graag!

Harmonie, Feng Shui, materiaalkeuze, afmetingen, ... het maakt allemaal deel uit van onze service.

Bovendien is Davanti een officiële dealer van onze productmerken.

Of u nu privé of professioneel op zoek bent naar een laatste of persoonlijke touch aan uw woon- of werkomgeving, of hulp of advies nodig heeft, wij zijn er voor u!

Twee gepassioneerde decoratieliefhebbers zijn de drijvende kracht achter Davanti Home Ideas. Op basis van hun ervaring en contacten bieden zij u een ruime keuze aan uitstekende artikelen, waarin schoonheid en kwaliteit worden gecombineerd, geplukt met smaak en oog voor esthetiek.